top of page

Crimpen wat is dat?


Blog:

Het gebruik van een crimper bij het maken van een updo is een techniek om extra stevigheid en volume aan het kapsel toe te voegen, zonder het haar te beschadigen door overmatig touperen. Een crimper is ontworpen om textuur aan het haar toe te voegen door het haar in kleine golven te crimpen, wat kan helpen om het kapsel beter te fixeren en meer volume te creëren. Dit betekent dat je met een crimper een updo kunt maken die er vol en stevig uitziet, zonder dat je je haar veelvuldig moet touperen . Gebruik wel een heatprotector.



De Ceramic Crimp 220 Wafelstijltang S3580 van Remington is een lichtgewicht en gemakkelijk te hanteren stijltang met brede platen. Het is eenvoudig om de temperatuur te regelen, die kan worden ingesteld vanaf 150 graden. Dit is een groot voordeel voor wanneer het haar niet tegen hogere temperaturen kan. Wees echter altijd voorzichtig wanneer je haar blootsteld aan warmte van een hittetool.

Hoewel de platen breed zijn, kan het snoer aan de korte kant zijn, wat beperkingen kan opleveren bij het gebruik van de tang. Bovendien kan de zijkant van de tang warm worden, wat enigszins ongemakkelijk kan zijn bij het gebruik ervan. Het creëren van een gelijkmatige wafel vereist enige zorgvuldigheid, maar dit is meestal het geval bij de meeste merken en modellen van wafelstijltangen.

Over het algemeen is de Ceramic Crimp 220 Wafelstijltang S3580 een prima keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een betaalbare crimptang die gemakkelijk te gebruiken is en goede resultaten oplevert. Het is echter belangrijk om een heatprotector te gebruiken om schade aan het haar te voorkomen.


Tijdens de twee en driedaagse Masterclass, maar ook bij Bijv de Boho vibes training gebruiken we een crimptang bij het preppen van het haar.

42 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page