top of page

Welkom bij DZHE

Welkom bij DZHE. Ik ben Bianca Duizer en voel me vereerd om je te mogen verwelkomen. Als kind had ik al een passie voor het creëren van de mooiste kapsels.

Geen Barbie was veilig.

Na 29 jaar in de branche werkzaam te zijn ben ik inmiddels een ervaren hairstylist en mag ik mijn passie voor hairstyling gebruiken om jou te begeleiden bij het leren maken van de meest prachtige hairstyles voor bruiden. Het is altijd al mijn droom geweest om anderen te helpen hun eigen creativiteit te ontwikkelen en hun stijl te vinden, en ik kijk er dan ook naar uit om samen met jou aan de slag te gaan!


Kijk eens op de site van DZHE voor 1 van de programma’s die je helpen om te groeien in je kennis, kunde en creativiteit.

Er zijn veel mogelijkheden.


In de blogs op deze site , ga ik van alles vertellen over DZHE, over producten die in gebruik of mag testen. Ook wil ik meer vertellen over de deelnemers aan de progamma's van DZHE.


Ik hoop je te mogen inspireren, dat we leren van elkaar. Maar vooral dat we met veel plezier nog mooiere kapsels en alles wat daar bij komt kijken gaan realiseren.


8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page