top of page

Uitgelicht : Betty Koudenburg

Betty Koudenburg


Met veel plezier heb ik Betty zelf al meerdere malen in mijn studio mogen ontvangen.

Cursisten als Betty zijn een feestje om mee te werken.


Betty Koudenburg is een kapster met een passie voor bruiden. Ze is gevestigd in Amersfoort en heeft tot 2022 ook een werkplek gehad in Maartensdijk. Sinds 2022 is ze gestopt met haar werk in Maartensdijk en is ze volledig werkzaam in haar salon in Amersfoort. Betty heeft een jarenlange ervaring in het kappersvak en gaat voor perfectie. Haar klanten zijn dan ook zeer tevreden over het werk dat ze levert.

Wat Betty bijzonder maakt, is haar passie voor het verzorgen van het haar van bruiden. Ze doet dit met veel liefde en zorgt ervoor dat het haar van de bruid tot in de puntjes verzorgd is. Het is dan ook geen wonder dat veel bruiden haar weten te vinden en gebruikmaken van haar diensten op de mooiste dag van hun leven.

Maar Betty is meer dan alleen een kapster. Ze is ook moeder en oma en een gepassioneerde zangeres. Hoe gaaf dat ze in de ochtend het haar van een bruid verzorgt en 's avonds als zangeres op de bruiloft te horen is.

Dit maakt haar een opvallende verschijning, waar mensen energie van krijgen.

Haar klanten waarderen niet alleen haar vakmanschap als kapster, maar ook haar persoonlijkheid en haar passie voor muziek. Betty is een krachtige vrouw die door haar jarenlange ervaring in het leven gaat voor perfectie en dit is terug te zien in alles wat ze doet.

Betty is een gepassioneerde en ervaren kapster die altijd gaat voor perfectie. En wie weet, misschien kom je haar ook wel tegen als zangeres.85 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Σχόλια


bottom of page