top of page

Review: Olivia Garden Multi Brush Starter set
Olivia Garden Multi Brush Starter set is een set met 5 verschillende borstelcilinder maten. Deze set bestaat uit één handvat waar verschillende borstelcilinders op kunnen worden geplaatst. Wat ik handig vind aan deze borstels is dat de multifunctionele afneembare borstel niet alleen kan worden gebruikt als borstel, maar ook als krulspelden. Bovendien zijn de borstelcilinders antistatisch en elimineren ze pluis en weerbarstige haarlokken. De grote luchtgaten zorgen voor snellere ventilatie.

Let wel op dat je de borstels gebruikt in combinatie met de juiste stylingsproducten. Gebruik bij een hittetool altijd een heatprotector.

Een groot voordeel van deze set is dat je met één handvat meerdere opzetstukken hebt. Zo kan je gemakkelijk wisselen tussen de verschillende borstelmaten, afhankelijk van het gewenste resultaat. Wat ik ook erg handig vind, is dat de borstelcilinder zonder handvat kan afkoelen in het haar. Hierdoor kan je overzichtelijk met meerdere borstelcilinders tegelijk werken en krijg je meer houdbaarheid in je haar. Ook het puntje aan het einde van het handvat vind ik een pluspunt. Hierdoor kan je zelf bepalen of je met of zonder het puntje werkt.

Met het puntje kan je secties haar afdelen.

Wat ik als wel klein minpuntje heb ervaren, is dat de starter set moet worden aangevuld met de maat naar keuze wanneer je met meerdere borstels tegelijk wilt werken. Dit kan prijzig zijn. Ook moet je even oefenen om de borstelcilinder los te klikken van het handvat. Dit vergt wat handigheid en ervaring. Bij heel lang haar kan de borstelstaaf of borstellengte te kort zijn, waardoor het moeilijker wordt om het haar te stylen. Ten slotte is het schoonmaken van de borstel wat lastig, omdat de haren moeilijk loslaten. Dit is echter een veelvoorkomend probleem bij borstels met pinnetjes.

Al met al ben ik tevreden over de Olivia Garden Multi Brush Starter set. Het ziet er professioneel uit en wanneer je het eenmaal onder de knie hebt, werkt het goed. Wel moet je er rekening mee houden dat de set moet worden aangevuld en dat je even moet oefenen om de borstelcilinder los te klikken van het handvat. Desondanks vind ik dit een handige en multifunctionele set om te gebruiken tijdens het stylen/ föhnen van het haar.

12 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page