top of page

Keratine extensions

Blog / review:


Ik heb de complete set keratine haar van Glamour your hair getest, in dit blog deel ik graag mijn ervaringen met jullie. Er zijn zowel voordelen als nadelen aan deze set.

Een pluspunt is dat het haar mooi glanst en vol is van aanzet tot punt. De clips waarmee het haar vast zit, zijn ook stevig. Een ander pluspunt is dat je veel haar krijgt voor een lage prijs, wat het aantrekkelijk maakt voor een avondje uit, ik betaalde voor deze set 39.95.

Echter, ben ik ook enkele nadelen tegen gekomen tijdens het gebruik van de set. Het haar is namelijk veel te glad en daardoor is het moeilijk om het op te steken. Ook is het niet goed te krullen, zelfs niet met een airwrap. Toen ik de klantenservice hierover benaderde, werd er gezegd dat het aan mijn techniek zou liggen. Ik heb echter verschillende technieken en tangen geprobeerd, maar het haar krult niet.

Vlechten dat lukte weer wel.

Tot slot moet ik zeggen dat het haar snel statisch wordt en er niet echt natuurlijk uitziet. Kortom, deze set is leuk voor een avondje uit, maar niet geschikt voor professionele toepassingen.

De prijs is uiterst vriendelijk 39.95 inc btw. Daar mag je ook niet de kwaliteit verwachten die je met human hair hebt.

Zelf zal ik dit niet meer aanschaffen, ik betaal liever iets meer voor human hair.


In onze webshop kan je een complete box aanschaffen voor het maken van updo's met extra haar. Dit zijn 3 kleuren human hair.

Tijdens de 2 en 3 daagse programma's werken we hier ook mee.

27 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page