top of page

Hairweaves- training bij DZHE


Alles wat je moet weten over de Hairweaves-training bij DZHE


Introductie:

Ben je kapster, hairstylist of een liefhebber van mooi lang haar door en wil je je vaardigheden uitbreiden? Dan is de Hairweaves-training bij DZHE iets voor jou! In deze blogpost zullen we alle belangrijke aspecten van deze cursus bespreken, inclusief de technieken, materialen en faciliteiten die worden aangeboden. Of je nu een professionele kapper bent of gewoon geïnteresseerd bent in het leren van nieuwe haarstijltechnieken, deze cursus biedt je de mogelijkheid om weer een extra dienst aan jou klanten aan te bieden.


Oefenen op oefenhoofden:

Bij DZHE geloven we in hands-on leren. Daarom werken we tijdens de Hairweaves-training op oefenhoofden. Dit stelt je in staat om de technieken direct toe te passen en vertrouwen op te bouwen voordat je ze op klanten gaat toepassen. Onze ervaren instructeurs begeleiden je stap voor stap en zorgen ervoor dat je de technieken onder de knie krijgt.

Na afloop kan je het geleerder direct toepassen. Ook bestaat de mogelijkheid om een oefenpakket voor thuis aan te schaffen.


Eigen label human hair:

Kwaliteit is van het grootste belang als het gaat om hairweaves. Daarom werken we bij DZHE met ons eigen label human hair. Onze hairextensions zijn gemaakt van hoogwaardig Indiaas human haar, wat zorgt voor een natuurlijke uitstraling en langdurige resultaten. Tijdens de cursus leer je hoe je deze extensions op de juiste manier kunt gebruiken en onderhouden.


Technieken met naald en draad:

De techniek die we gaan toepassen tijdens Hairweaves-training bij DZHE is het leren van technieken met naald en draad.

Hier kan je meer volume mee creëren maar ook meer lengte geven.

Deze methode biedt een veilige en duurzame manier om hairextensions te bevestigen. Onze educators zullen je de fijne kneepjes van deze technieken bijbrengen, zodat je zelfverzekerd kunt werken met de meest gangbare merken Hairweaves.

Ook behandelen we het modelleren en stylen.


Uitleg over herkomst haar:

Bij DZHE hechten we waarde aan ethisch verantwoorde haarproducten. Daarom krijg je tijdens de cursus ook een uitgebreide uitleg over de herkomst van het haar dat we gebruiken.


Digitale werkmap:

Als aanvulling op de praktische lessen ontvang je ook een digitale werkmap. Deze werkmap bevat gedetailleerde instructies en foto's die je kunt raadplegen om je kennis verder te verdiepen. Het is een waardevol naslagwerk dat je kunt gebruiken, zelfs nadat de training is afgelopen, om je geheugen op te frissen en je vaardigheden te behouden.


Kleine groepen en benodigdheden:

Om een persoonlijke leerervaring te garanderen, houden we de groepen tijdens de training bewust klein, er zijn niet meer dan 4 deelnemers bij deze training.


Na afloop kan je van alles aanschaffen.

9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page