top of page

De Zomerbruid: Stralend Trouwen onder de Zon

De Zomerbruid: Stralend Trouwen onder de Zon
De zomer is een populaire tijd van het jaar om te trouwen. Het warme weer en de sprankelende sfeer vormen het perfecte decor voor een romantische bruiloft. Als zomerbruid wil je er op je best uitzien en tegelijkertijd genieten van je grote dag zonder last te hebben van de hitte. In deze blog delen we enkele tips om je als bruid koel, ontspannen en stralend te houden tijdens je zomerse bruiloft.

  1. Bescherm jezelf tegen de zon: De zon kan behoorlijk fel zijn tijdens de zomermaanden, vooral op een trouwdag in de buitenlucht. Vergeet daarom niet om een goede zonnebrandcrème met een hoge SPF-factor aan te brengen om je huid te beschermen tegen schadelijke UV-stralen. Kies een lichte formule die gemakkelijk opgenomen wordt en je make-up niet ruïneert.

  2. Blijf fris en geurvrij: Met de zomerhitte kan transpiratie een uitdaging zijn. Zorg ervoor dat je een effectieve deodorant kiest die de hele dag frisheid biedt. Kies bij voorkeur voor een antiperspirant om overmatig zweten tegen te gaan. Vergeet niet om een mini-deodorant mee te nemen voor een snelle opfrissing tussen de festiviteiten door.

  3. Zorg voor langhoudende make-up: Het warme weer kan invloed hebben op je make-up, maar er zijn trucjes om ervoor te zorgen dat je look de hele dag fris en mooi blijft. Gebruik een long-lasting foundation en oogschaduwprimer om te voorkomen dat je make-up vervaagt.

  4. Een extra is optie is om je (MUAH) make-up artist en hairstylist te vragen of ze beschikbaar is om tussendoor je haar en make-up bij te werken, zodat je er altijd perfect uitziet.

  5. Drink voldoende water: Hydratatie is essentieel tijdens een zomerbruiloft. Zorg ervoor dat je voldoende water drinkt om gehydrateerd te blijven en uitdroging te voorkomen. Dit zal je helpen om fris en energiek te blijven gedurende de dag. Voeg eventueel wat schijfjes citroen, komkommer of munt toe voor een verfrissende twist.

  6. Extra energie bij de hand: Een trouwdag kan vermoeiend zijn, vooral als je de hele dag in de hitte doorbrengt. Zorg ervoor dat je wat snacks, zoals dextro energy, bij de hand hebt om je energieniveau op peil te houden. Dit kan je helpen om de dag vol energie en enthousiasme door te brengen.

  7. Creëer schaduwrijke plekken: Als je buiten trouwt, overweeg dan om schaduwrijke plekken te creëren voor jezelf en je gasten. Huur bijvoorbeeld een paar parasols of zet tenten op waar mensen kunnen schuilen voor de felle zon. Dit zal je helpen om koel te blijven en te voorkomen dat je oververhit raakt.

Laat de zon en de warmte geen spelbreker zijn, geniet van de dag. Het is zo een mooie herinnering.


PS, dit is een van mijn meest favoriete foto's van 2022. Dit was ook op een warme dag. Wat een geweldig lief bruidspaar. Wat een fijne herinneringen heb ik aan deze lieve bruid.


Bruid Ingrid, 17 juni 2022 Fotocredits Bram Heimens https://bramheimensfotografie.nl

34 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page