top of page

Cursisten Uitgelicht


Cursist in Breda
Elly

Elly Hellemons de Jong is eigenaresse van een salon aan huis genaamd Blozekriekse Coiffures, gevestigd in Kruisland, Nederland. De naam van de salon is afgeleid van de rol van Blozekriekske die Elly op 12-jarige leeftijd speelde. Elly is gespecialiseerd in bruidskapsels en bruidsvisagie en heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een echte expert in haar vakgebied.

Elly volgt ieder jaar diverse soorten trainingen en Masterclasses, ze is een toegewijde cursiste van DZHE.

Elly is niet alleen een getalenteerde kapster, maar ook een moeder van 2 zoons en een trotse oma van 2 kleinzoons. Ze is altijd zeer ambitieus geweest en heeft een positieve en dienstverlenende instelling. Elly is een zeer creatieve en goudeerlijke persoonlijkheid die altijd streeft naar het beste resultaat voor haar klanten.

Als het gaat om bruidskapsels en bruidsvisagie, is Elly een echte professional die haar klanten een prachtig en uniek resultaat biedt. Ze is altijd op de hoogte van de nieuwste trends en technieken en past deze toe op haar werk om haar klanten de best mogelijke service te bieden. Of het nu gaat om een klassieke of moderne look, Elly weet precies wat haar klanten willen en ze doet er alles aan om aan hun wensen te voldoen.

Naast haar werk als kapster is Elly ook zeer betrokken bij haar familie en vrienden. Ze geniet van het leven en heeft altijd een positieve instelling. Haar creativiteit en goudeerlijkheid zijn eigenschappen die haar klanten zeer waarderen en die haar helpen om zich te onderscheiden in de branche.

Als je op zoek bent naar een getalenteerde kapster die gespecialiseerd is in bruidskapsels en bruidsvisagie, dan is Elly Hellemons de Jong van Blozekrieke Coiffures de juiste keuze. Haar positieve instelling, dienstverlenende houding en creatieve geest maken haar tot een van de beste bruidskapsters in Nederland. In 2019 heeft Elly dan ook een awards gewonnen voor de beste bruidsstylist Hairstyling & Visagie.


Al vanaf de start van DZHE is Elly een terugkerende cursist.

Haar reactie is :

“ Ik ben een echte fan van DZHE en de manier waarop Bianca de training verzorgt. De manier van lesgeven is op een normale, creatieve, duidelijk manier”


77 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page