top of page

Cursist Uitgelicht : Angelique de Rooij

Blog:


Maak kennis met Angelique de Rooij - een gepassioneerde kapster en visagiste

Als je op zoek bent naar een creatieve en gepassioneerde kapster en visagiste, dan moet je Angelique de Rooij leren kennen. Ze heeft een salon aan huis voor visagie en hairstyling genaamd the Look van Lique en is daarnaast werkzaam bij Kapsalon de Horden.


Met al haar kappersdiploma's en visagie diploma op zak, heeft ze veel ervaring opgebouwd en volgde ze de afgelopen jaren verschillende Masterclasses, bij DZHE.

Angelique is een duizendpoot met een positieve en ambitieuze instelling. Haar specialiteit is bruidskapsels en bruidsvisagie. Ze begrijpt hoe belangrijk het is om er op je mooist uit te zien op de belangrijkste dag van je leven en werkt met veel passie om jouw droomlook te creëren. Maar ook voor andere gelegenheden kan je bij Angelique terecht. Ze geeft je graag advies over welk kapsel of welke make-up het beste bij je past.

Naast het verzorgen van visagie en hairstyling, geeft Angelique ook visagie workshops. Hierin deelt ze haar kennis en ervaring met anderen, zodat ze zelf ook thuis aan de slag kunnen gaan. Angelique is gevestigd in Wijk bij Duurstede en moeder van een zoon en een dochter. Ze is al 33 jaar gelukkig samen  met haar partner en haalt veel voldoening uit haar werk als kapster en visagiste.

Als je op zoek bent naar een professionele en gepassioneerde kapster en visagiste, dan ben je bij Angelique aan het juiste adres. Haar creativiteit, ervaring en positieve instelling zijn motiverend en aanstekelijk


239 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page