top of page

Cursist uitgelicht

Graziëlla de Jong is een inspirerende kapster, visagist en wimperstylist die haar eigen salon aan huis runt in Vianen, genaamd The Young Hair and Beauty. Ze is een zeer sociale en dienstverlenende professional die haar klanten graag een geweldige ervaring biedt. Graziëlla is ook erg secuur en streeft altijd naar perfectie in haar werk.

Wat Graziëlla echt onderscheidt, is haar voortdurende streven naar verbetering en ontwikkeling. Ze heeft veel trainingen en Masterclasses gevolgd bij DZHE om haar vaardigheden en kennis te vergroten en haar werk continu naar een hoger niveau te tillen. Door haar constante toewijding en inzet voor het leren en ontwikkelen van haar vakmanschap, kan ze haar klanten altijd de nieuwste en beste technieken bieden.

Naast haar professionele vaardigheden is Graziëlla ook een zeer positieve en creatieve persoonlijkheid. Ze staat altijd open voor nieuwe ideeën en benaderingen om haar werk te verbeteren en haar klanten te verrassen. Ze geniet van haar werk en dit is te zien in haar enthousiasme en passie voor haar vak.

Graziëlla de Jong is door haar sociale, dienstverlenende en secuur werkende persoonlijkheid, haar passie voor leren en ontwikkelen en haar positieve en creatieve instelling, een waardevolle aanwinst voor de beauty branche.

43 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page