top of page

Online Academy

Welkom bij onze online academy voor updo haireducation!

DZHE UPDO TEAM staat voor je klaar. 

Of je nu een ervaren hairstylist bent of net begint in de branche, onze cursussen zijn ontworpen om jouw vaardigheden te verbeteren en je te helpen om prachtige updo's te creëren voor elke gelegenheid.

Onze ervaren educators zijn experts in hun vakgebied en delen graag hun kennis en technieken met jou. Met onze uitgebreide cursussen leer je de nieuwste trends en technieken voor het creëren van elegante en verfijnde updo's die jouw klanten versteld zullen doen staan.

Onze online academy biedt flexibiliteit en gemak, waardoor je kunt leren waar en wanneer het jou uitkomt. Onze cursussen zijn toegankelijk vanaf elke computer of mobiel apparaat en zijn beschikbaar in verschillende talen.

Of je nu op zoek bent naar een carrière in de branche of gewoon je vaardigheden wilt verbeteren, onze online academy voor updo haireducation biedt alles wat je nodig hebt om jouw creativiteit en technische vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Meld je vandaag nog aan en start jouw reis naar een succesvolle en bevredigende carrière in de hairstyling!

Ben je graag altijd op de hoogte van belangrijke trends en ontwikkelingen in je vakgebied? En leer je graag online, en op je eigen tempo? Kies voor het Jaarabonnement Online cursussen en volg voor een vast bedrag 1 jaar lang al onze online cursussen.

De voordelen van het Jaarabonnement Online cursussen

  • Volg alle online cursussen

  • Kies de verschillende updo's

  • Geregeld nieuwe onderwerpen online

  • Bepaal je eigen tempo

  • Start vandaag nog met leren

  • 2 x per maand een nieuwe updo

Met een online cursus, verzorgd door een ervaren partner, doe je in korte tijd veel praktische kennis op. Ook krijg je direct toepasbare handvatten op het vlak van hairstyling, haircare, social media en meer.

Hoe werkt het?

Met jouw jaarabonnement heb je vanaf het moment van inschrijven 1 jaar lang onbeperkt toegang tot al onze online cursussen. Daarna loopt het abonnement automatisch af. 

 

* Het Jaarabonnement Online cursussen is een persoonsgebonden 1-jarig abonnement dat automatisch afloopt. Instappen kan op elk moment en is niet aan een kalenderjaar gebonden. 

Er kunnen geen rechten worden ontleent aan de behaalde resultaten.

Programma's

bottom of page